Helitrans 14001-18001
Helitrans
Начало Портфолио Бъдещи проекти Услуги Имоти продажби Контакти Кариери Полезни връзки
Лале
Лале - фасада 1
Лале - фасада 2
Лале - фасада 3
Лале - фасада 4
Лале - фасада 5
Лале - двор
Лале - басейн 1
Лале - басейн 2
Лале - басейн 3
Лале - интериор 1
Лале - интериор 2
Лале - интериор 3
Лале - интериор 4
Лале - интериор 5
Лале - интериор 6
Лале - интериор 7
Лале - интериор 8
Лале - интериор 9
Лале - интериор 10
Лале - интериор 11
Лале - интериор 12
Лале - интериор 13
Лале - интериор 14
Лале - интериор 15
Лале - интериор 16
Лале - интериор 17
Лале - интериор 18
Лале - интериор 19
Лале - интериор 20
Лале - интериор 21
Лале - интериор 22
Лале - интериор 23
Лале - интериор 24
Лале - интериор 25
Лале - интериор 26
Лале - интериор 27
Лале - сутерен
Лале - етаж 1
Лале - етаж 2
Лале - подпокрив
Лале - снимка 1
Лале - снимка 2
Лале - снимка 3
Loading image. Please wait
Лале - фасада 1

Местоположение
За тези, които държат на лукса и всички екстри в еднофамилното жилище, Лале се намира в кв. Драгалевци и е разположено недалеч от шосето Симеоново-Драгалевци и околовръстен път.

Това е едно прекрасно място за вашия дом, разположено в полите на Витоша. Екологично чистия въздух, заобикалящата зеленина, тишината и спокойствието допринасят за комфорта ви, далеч от динамичния забързан свят на столицата. Мястото е привлекателно с примамливия изглед към планината на Юг и панорамната гледка към София на Север.

Лале предлага уютна и приятна среда за живеене близо до природата и в същото време на броени минути от центъра на София.

Архитектурна Концепция
Характерно е, че архитектите са намерили сливане на къщата с терена и околната зеленина, хармония между средата за живеене и природата. Къщата е проектирана на два етажа, а парцела е със самостоятелен двор от около 1 декар. Достъпът до къщата е от

вътрешна улица, под която е разположена цялостната инфраструктура на селището. Предвиден е единичен или двоен гараж.

Къщата е изпълнена по индивидуален и оригинален проект. За строителството са използвани качествени сертифицирани материали, отговарящи на последните европейски норми и гарантиращи топлотехническа ефективност и здравословно обитаване. Външните стени са зидани от керамични тухли и с допълнителна топлоизолация от експандиран пенополистирол. Покривите са скатни, с дървена конструкция и покрити с керемиди. Сградата е с монолитна стоманобетонова конструкция, изчислена по завишените /януари, 2005г./ изисквания за натоварване и земетръс.

Охрана:
Достъпът до къщата ще бъде контролируем, на входа ще има жива охрана. Допълнителни инсталации като СОТ, видеонаблюдение и други се изпълняват по отделен проект при желание на собственика.

Отопление:
За отоплението на къщата е предвидена самостоятелна котелно помещение, осигуряващи отопление на газ или алтернативно гориво /пелетни котли/.

Инсталации:
Предвидени са всички основни инсталации - отоплителна, електрическа, телефонна, TV, гръмоотвод, вода /топла и студена/, канал.